Kategorier

Langsom computer, langsom pc – Gør den hurtig – hurtigt!

[catlist id=22 numberposts=100]
Hvis du har en meget langsom computer, som nærmest er nede på sneglefart, kan der være flere årsager. Hvis vi lige ser bort fra vira og den slags, så kan du faktisk hurtigt gøre din pc hurtigere med Advanced SystemCare Free 3.3.4 (gratis program).

Langsom computer - Gør pc'en hurtigere
langsom-computer-pc-hurtigere

Sådan forsøger det at løse problemet med langsom computer:

Programmet renser din computer for at finde fejl, som kan nedbringe hastigheden. Der findes mange af den slags programmer på nettet. Nogle af dem koster lidt, andre er gratis. Jeg ser ingen grund til at købe det. Det nævnte fungerer udmærket, hvad man i øvrigt også kan høre andre steder, og så er det meget enkelt at bruge. Ud af 6107 stemmer har programmet fået 4 stjerner ud af 5. Det er ikke så dårligt af et gratis program, vil jeg sige.

Programmet arbejder med flere ting: Fjernelse af spyware, registry cleaning, fjernelse af junk files – blot for at nævne de vigtigste.

Du kan downloade programmet lige her. Eller se, hvad de siger om det på Amino.

Du kan også gøre meget andet. Når pc’en starter, vil den ofte automatisk sætte en masse programmer i gang, især hvis du har “leget” meget med installation af forskellige programmer. Du kan sagtens sørge for, at disse programmer holder op med at starte automatisk:

1) Tryk på Start, vælg Kør (Run, hvis det er på engelsk) og skriv msconfig.

2) Vælg fanen Start.

3) Nu kan du fjerne fluebenet ved de programmer, der ikke skal starte op automatisk, når du tænder computeren.

Det kan ofte løse en stor del af problemet med langsom pc. Man bør dog lige tænke sig om en ekstra gang, hver gang man vælger at stoppe et program. Vær sikker på, at du ved, hvad det er for et program, du vælger. Vær med andre ord sikker på, at du ved, hvilke funktioner programmet har, og at det ikke behøver starte op, hver gang du tænder. Ellers kan du risikere, at pc’en ikke vil starte op igen – det er dog kun mere uerfarne computer-brugere, der løber ind i dette problem (det ved simpelthen ikke, hvad det er, de har slået fra).

… Som du kan se i menuen, har vi også en sektion med pc hjælp og support i forhold til emnet langsom pc. Her får du meget mere at vide om spørgsmålet “hvordan gør jeg min pc hurtigere?”.

.

Få flere råd HER…

.
Hvis du har et godt råd inden for emnet langsom computer, er du mere end velkommen til at lægge en kommentar herunder.

I dag (2017) er computerne blevet meget hurtigere. Men man kan stadig opleve problemer med langsom opstart af pc’en og langsom start af programmer såsom Word. Jeg har kendt pc-brugere, som efter et par år oplevede, at deres Microsoft-programmer skulle bruge over et minut for at starte.

Problemet kan nogle gange have sin årsag i nogle af de punkter, som jeg har listet ovenfor.

8 kommentarer til “Langsom computer, langsom pc – Gør den hurtig – hurtigt!”

Jeg plejer sgu bare at geninstallere hele Windows, når min maskine bliver for langsom. Så er der ikke så meget pjat.

Man gemmer bare de vigtigste filer et eller andet sted, på nettet, på en cd osv.

Det giver altid det bedste resultatet: En super hurtig pc.

Man kan jo også vælge at bruge et gratis program som CCleaner. Dette er superb til at fjerne alt udnødvendigt. Og uerfarene kan sagtens komme til at lave en fejl40 når de roder med MSCONFIG, Men igen hvad fan… så er der jo bare det mere arbejde til mig ;o)

Ja, det kan løse Noget af problemet med sløvhed i pc’en, og programmet har da også fået ros nogle steder. Men der er mange andre faktorer, som også skal medtænkes.

Hej Martin
Tak for linket. Det er en spændende side. Jeg er jo nødt til at sætte “no follow” på links i kommentarer for ikke at blive spammet ihjel, men hvis du smider en artikel om et interessant emne, så kan du få en god, ren do follow her fra siden.
ha’ en fantastisk dag:)

Hej Marcus og andre læsere

Tak for en fin guide. Jeg har også lavet en guide som er lidt mere dybdegående og nyere, så folk som aner intet om IT, også kan følge med.

Du kan finde den her: http://medieland.dk/artikler/langsom-computer/

Jeg vil meget gerne skrive en artikel til dig, så jeg måske kan score et follow link, som du nævner ovenfor. Jeg kan dog ikke finde din email, men kontakt mig meget gerne via kontakt@medieland.dk

Hej Glen
Du kan sende artiklen til “marcus snabela marcusjanby.dk”, så kigger jeg på det.
Med venlig hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

ring