Indbydelse skabelon – fødselsdag, konfirmation, barnedåb m.m. Nemt!

Brug ikke for meget tid på at lave din egen skabelon til indbydelser. Det tager alt for lang tid, og de skabeloner, som findes i Word, er fantastiske, eller i hvert fald gode. Åbn blot programmet Word, og se, hvor let det er.

Word 2013 og 2016

Lad os fx sige, at du skal bruge brevpapir, som kan bruges som indbydelse til en julefrokost.

1) Åbn Word.

2) Skriv i det øverste søgefelt (der står “Søg efter skabeloner online”). Skriv “JUL”, og tryk Enter.

Én af dem ser fx sådan ud:
julefrokost-brevpapir-indbydelse

Word 2007

Sådan gør man:

1) Tryk på Office-knappen (den runde øverst til venstre).

2) Tryk på “Ny”. Nu kan du vælge de forskellige typer, der findes. Vælg fx “Invitationer”.

3) Nu kan du vælge blandt skabeloner til arbejde, begivenhed, bryllup, fest. Under “begivenhed” har du fx skabeloner til juleinvitationer. Vælg én af dem, og tryk “Hent” nederst til højre.

Tip: Bemærk, at der er en søgefunktion, som giver dig mulighed for at søge efter skabeloner online. Du kan se den øverst, lige efter du har trykket “Ny” (punkt 2 ovenfor).

I en god skabelon til en indbydelse har man selvfølgeligt sat sit eget personlige præg uden at ødelægge det oprindelige design. Det er nemt at gøre sin indbydelse helt unik. Man tager blot et billede af fødselaren og sætter det ind i stedet for det standard-billede, om programmet bruger.

Hvis du er i tvivl om, hvordan man ændrer billede og tekst, så smid en besked nedenfor. Du får hurtigt et svar fra andre brugere eller fra administratoren på denne side.

Hvad med teksten?

I en god invitation skriver man kort, klart og klogt. Husk altid at skrive sted, tid og “svar udbedes”. Overvej også korrekturlæsning: marcusjanby.dk

Husk farveprinter

En skabelon i sort/hvid er for kedelig. Jeg troede engang selv, at jeg kunne gøre det på den billige måde, men glem alt om dét. Uden farver virker den ganske enkelt for kedelig. For nogle kan det være lidt bøvlet at skulle skaffe mulighed for farveprint. Men vælger du farve, så kan du til gengæld også være sikker på, at gæsterne vil blive positivt overraskede over din invitation.

Publisher

I Microsoft-produktet Publisher kan du lave lige så flotte indbydelser. Programmet har også skabeloner til brochurer og visitkort.

12 tanker om “Indbydelse skabelon – fødselsdag, konfirmation, barnedåb m.m. Nemt!

 1. Tak for en udførlig beskrivelse af at udnytte de gode muligheder, der findes i Word. Jeg skal netop have lavet indbydelser til min søns konfirmation til foråret og har surfet længe rundt på nettet efter muligheder. Ved hjælp af din udførlige guide vil jeg prøve mig frem selv.

 2. Super! Tak for tippet. Jeg vidste ikke, at Word havde gratis skabeloner til fødselsdag. Man behøver åbenbart ikke downloade dem, som jeg troede.

  Anbefaler siden!

 3. Det var da en enormt stor god hjælp! Mange mange tak for det, det skal helt sikkert bruges når der snart skal laves indbydelser ud til fødselsdagsfesten.

  Mange hilsner
  Anders

 4. Hej.
  Vi skal holde konfirmation her til maj så da jeg så at man kunne lave indbydelse i word var det jo oplagt.MEN hvis jeg søger konfirmation i søgefeltet kan den ikke finde noget men alt om jul,dimission,fødselsdag………Det virker mærkeligt hvis det ikke findes.Er det mig der gør noget forkert?Det er word 2013.
  Mvh Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *