Kategorier
Min vurdering af produkter

Min vurdering af Falck / Verisure alarm

3 stjerner ud af 5.

Jeg har haft alarmen i et år.

Det siges – og det sagde sælgeren fra Falck/Verisure også – at der er sammenhæng mellem pris og kvalitet. I så fald er der et par ting, som burde være bedre.

Med en installationspris på over 7000 kr. og en abonnementspris på over 500 kr. synes jeg ikke, at produktet lever helt op til mine forventninger. Efter et år har man betalt langt over 13.000 kroner, og til den pris er der gode alternativer, når man vil sikre sit hus.

Magneterne ved vinduerne sidder ikke ordenligt fast. Jeg troede faktisk, at de var skruet fast, men de sat op med en slags dobbelttape. Den slags, som aldrig rigtigt holder i længden.

Magneterne ved vinduerne er jeg i det hele taget lidt træt af. Man kan blive bange for at komme til at slå dem ned eller ramme dem med maling.

Hvorfor laver Versure ikke bare et system med en lille bevægelsescensor over hvert vindue? Så slipper man for magneterne.

I begyndelsen af min ferie i år fik jeg en melding om, at alarmen havde hylet i mit hus. Jeg fik at vide, at det blot var en fejl. For som jeg fik forklaret: Lyset udefra kan desværre sætte bevægelsescensoren i gang. Det er jeg meget skuffet over. Ikke mindst, når den slags ikke bliver nævnt i salgstalerne.

Jeg havde måske nærmere ønsket et svar i retning af: “Vi sørger for, at det ikke sker igen.” Der er ikke gjort noget for at følge op på sagen og undersøge, hvordan firmaet kan undgå, at det sker igen.

Ellers er supporten effektiv

Jeg synes, at de er meget hurtige til at reagere, når man har spørgsmål. Helt klart en force hos firmaet.

Fed app til systemet

Når man køber alarmen, får man en app, som man kan styre systemet med. Den fungerer rigtig godt, og man kan hele tiden følge med i, hvilke vinduer og døre der har været åbnet. Det kan meget mere.

Af Marcus

Sidst opdateret 20/7/2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

ring