Det værste SEO-bullshit

1

Man skal altid linke enten med eller uden http. For www.minhjside.com and http://minhjside.com bliver set som to forskellige hjemmesider, og dit linkjuice går derfor tabt, hvis du ikke bruger én af dem.

Sludder: I en naturlig linkprofil vil der altid komme links med og uden. Og en linkprofil, der kun har links med http, vil derfor se unaturlig ud. Selvfølgeligt kan GOogle se dette.

2

Man skal altid skrive søgeordet i ankerteksten, når man linker. For så får man en bedre placering.

Sludder: Google er ikke så dum, som nogle tror. Når folk linker i almindelighed (altså ikke i forb. med SEO), så linker de meget ofte med www.minhjside.dk eller www eller klik her eller link. Det fandt Google ud af for mange år siden. Det er derfor bedre at linke “naturligt”. Det sidste kan også indbefatte, at linket kommer fra et billede.

3

Man laver bare en masse SEO-tekster og linker fra dem. Nogle af SEO-teksterne kan man også have på sin egen side.

Sludder: Google kan tydeligt se, at internetburgere ikke har nogen interesse i SEO-tekster: Der bliver ikke linket til dem, og når man har klikket på dem et par gange i SERP, så holder man helt op. Dette kan Google selvfølgeligt se.

4

Man kan hjælpe de fleste sider med bedre ranking blot ved at fjerne deres duplicate content.

Sludder: Der findes masser af sider, som ranker okay, selv om artiklerne både findes på forsiden (100%) og på en underside. Så længe det ikke ser ud, som om man bevidst forsøger at narre søgemaskinen til at tro, at der er mere indhold, end der er, så gør det ikke noget.

En tanke om “Det værste SEO-bullshit

  1. Vil blot nævne at din blog og hvilken som helst anden for den sags skyld er fine til at foretage link diversity på (så længe dofollow er mulig). – Selv til tier1 vil en blog som denne være fin, om ikke andet så til at skjule ens PBN-links fra Google´s manuelle tjek af websites.

    Google´s python-tool tjekker bl.a. om samme keywords er benyttet fra alle de sider, der linker hjem og den tjekker også om der i robots.txt er blokeret crawlers såsom moz og ahrefs – Er dette tilfældet så sker der hurtigt en deindexing af ens PBN-site. (derfor blokeres disse i htaccess – mindre footprint.)

    De burde i stedet købe høj kvalitets domæner med backlinks fra bl.a. fobes,wired,nytimes osv og så lave en niche blog der derefter linker til ens moneysite med diverse anchor og også indsætte hele urlér nogle steder. *Minimum fem indlæg hvor alle links også fremgår på /-siden, altså main-landingssiden da den i 99% af tilfældene er den stærkeste.

    For det andet vil kommentarer herinde kunne laves automatisk på blogs som disse, gøres det manuelt, forstår jeg det ikke idet man bl.a. med vores tool kan smide over 300 links på diverse sites i løbet af 10 minutter såfremt man ville med mulighed for spintekster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *