Kategorier
Bliv ekspert til Word

Indholdsfortegnelse i word 2013

1 – Klik først på din første overskrift, fx Indledning.

2 – Klik på “Overskrift 1”.

3 – Klik på den næste overskrift, og klik så på “Overskrift 1“. Du skal ikke vælge “Overskrift 2” – det skal man kun, hvis overskriften er en underoverskrift til en anden overskrift.

indholdsfortegnelse-i-word-2013

… Når du har klikket på alle overskrifter og valgt “Overskrift 1”, skal du vælge fanen “Referencer”. Vælg dernæst “Indholdsfortegnelse” ude til venstre”. Her kan du vælge et layout, fx det øverste på listen.

Diverse tips

Ændre skrifttype i indholdsfortegnelsen
Hvis du vil ændre størrelse eller fonte i fortegnelsen, skal du blot højreklikke på den og vælge “Skrifttype”. Herefter kan man ændre både fonte og størrelse.

Opdatere fortegnelsen
Hvis du har ændret noget i dit dokument, fx smidt 2 sider ind midt i det hele, så skal fortegnelsen opdateres, så tallene passer. Klik med venstre musetast midt i fortegnelsen. Vælg “Opdater tabel”.

Husk at korrekturlæse din tekst, før den publiceres eller afleveres. Med korrekturlæsning fremstår dit budskab rent og klart.

En kommentar til “Indholdsfortegnelse i word 2013”

Fedt – Helt enkelt. For at opdatere indholdsfortegnelsen kan man også højreklikke og vælge opdater. Men det virker jo også med venstre:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

ring