Kategorier
Internet

Hvordan får du din side ud på nettet?

Hvis du har godt styr på, hvordan man laver html-siden, så kan du smide den ud på nettet, så andre kan se den.

Webhotel

Hvis en side skal være åben på nettet 24 timer i døgnet, må du have et webhotel. Bare rolig, det er ikke dyrt. For 12 kr. om måneden kan du få rigeligt med plads og service.

Hvordan gør man?

Køb et webhotel (køb bare et til 12 kr. om måneden, de er ok). Når du bestiller det, skal du vælge en webadresse, fx minflotteside.dk

Når du har bestil webhotellet med webadresse, går der et døgns tid, og du får en kode tilsendt på din mail, så du kan logge ind på hotellet.

Sådan foregår det: På webhotellet har du en mappe, ligesom du kan have en mappe på computeren. Forskellen er bare, at denne mappe er online 24 timer i døgnet.

Når du lægger din index.html i mappen, bliver din side vist online! Når nogen går ind på din webadresse, så ser de indholdet i din index.html – nogle gange kan der gå lidt mere end et døgn, før webhotel og domæne er helt klar.

På nogle webhoteller er der indsat et lille program, som du kan bruge til at smide din index.html fil ind på hotellet. Ellers skal du lige downloade et såkaldt FTP-program. Søg bare efter “Gratis FTP-program”. Dette program giver dig adgang til dit webhotel. Når du starter programmet, skal du indtaste dine koder til webhotellet (ellers ville enhver jo kunne komme ind på din side).

Uanset om din hjemmeside handler om dyr eller transportbure til hunde, er det således let at komme i gang. Transportbure

Smid bare en kommentar, hvis der er noget, du er i tvivl om. Jeg har prøvet det hele.

Skal du købe transportbur til hunden på nettet? Se mere her: Transportbur hund. Der er mange fordele ved at købe hundeartikler på nettet. Fx får du en længere fortrydelsesret, og så er der langt flere produkter at vælge imellem. E-handels-loven er din ven, når du handler. Hvis du gerne vil have ekstra sikkerhed og tryghed, når du handler på nettet, er det en god idé at kigge efter e-mærket og evt. anmeldelser på Trustpilot. Det kan også være interessant at se på, hvor mange likes siden har fået på Facebook, hvis den da er på Face.

Af Marcus

Sidst opdateret 20/7/2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

ring