iPads og andre tablets er noget lort

Folk køber tablets som aldrig før – sikkert fordi de har en forestilling om, at man er mere professionel og med på it-bølgerne, når man går rundt med den.

Men tablets er et flop.

 • De er besværlige at skrive på.
 • Skærmen bliver hele tiden fyldt med ulækkert fedt og skidt. Og derfor har man i øvrigt ikke lyst til at bruge én, som en anden lige har brugt.
 • Manglende porte. Når man fx skal koble dem til projektorer (og det skal man tit, når man er professionel), så skal der ekstra converterstik til (hvilket er tåbeligt).
 • Der er næsten ingen af dem, der har dvd eller Blue-ray. Hvor er jeg dog glad for min pc. Hvad fedt er der ved en tablet, som ikke kan vise en film.
 • De er mere skrøbelige end alm. pc’er. Fx kommer der tit “dead pixels”. Hver gang man indtaster noget, risikerer man at ødelægge noget af skærmen.
 • Ergonomisk er de helt forfærdelige. Du kommer til at sidde helt forkert.
 • Rigtig mange hjemmesider ser ikke ordentlige ud på en tablet. Ja, jeg ved godt, at det er for dårligt, at hjemmesideejerne ikke får lavet Responsive webdesign eller andre løsninger, men tro mig: der kommer til at gå lang tid.
 • Hvad er det fede ved at gøre en computer mindre, hvis man til gengæld må gå glip af noget af det vigtigste ved en computer.

  Modargumenter:

  Jamen man kan jo bare koble dvd-afspiller og tastatur på.
  – Ja, det kan man – men er det så ikke nemmere med en alm. laptop? Hvis man alligevel skal have en ekstra taske til alt det lort, hvorfor så ikke en laptop?

  Man kan jo bare købe et converterstik.
  – Ja, men det er bøvlet at skulle rende rundt med alt det ekstra udstyr. I en alm. laptop er det hele samlet.

  Men den er nemmere at bære rundt på.
  – Ja, en lille smule nemmere. Dét er rigtigt. Men ift. hvor lidt den kan, vil jeg gerne medbringe min alm. laptop, som i øvrigt fås i så små udgaver, at det er lige så nemt som en tablet. En tablet har faktisk stadig en så upraktisk størrelse, at den ikke passer i inderlommen.

  Hvis du lige har brugt en masse penge på en laptop, så vær ikke ked at det! Dette er bare min mening.

  En tanke om “iPads og andre tablets er noget lort

  1. Mette Bossow- Hej Mette, tak og ja se5 er ideen givet videre ;)BedstesBlog- Tak for det Randi :)Louise- Ja synes ogse5 den er lidt sf8d og man kan jo ogse5 dkroreee den med blonde istedet?!Charlotte- Tak tak og sikke da et dejlig visit forbi din side og se jeg havde vundet i din skf8nne give away ;)God mandag til jer,Kh Maria

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *