Kategorier
Internet

TDC test hastighed internet :)

Brugte bøger på DBA (reklame):
Se flere...

Får du det, som du betaler for? På TDC’s hjemmeside kan du se, hvor hurtig din forbindelse er. Hvis den ikke er så hurtig, som der står i din aftale, så kan du ringe til dem og få en forklaring.

Hastighedstest

Test hastighed hos TDC her

Du kans se to ting i testen:

Downloadhastighed – DVS. hvor hurtigt du kan få noget ned på computeren, fx download af billeder, tekster, film.

Uploadhastighed – DVS., hvor hurtigt du kan sende noget fra computeren og ud til andre. Fx hvis du sender en mail med billeder og tekst.

De fleste vil helst betale for at få en hurtig downloadhastighed, fordi den bruges mere end upload. Hvis du har 10 Mbit eller mere i download, så er det rigeligt til almindeligt privat brug, hvor man tjekker aviser, Facebook og måske en gang imellem downloader film.

——-
Og forresten*: Hvis din TDC forbindelse er blevet for langsom, så vent lige med at ringe til dem. Det lykkedes nemlig mig at ordne problemet selv. Jeg slukkede for boksen og tændte igen 5 sek. efter. Wupti, så var farten oppe igen:)

Af Marcus

Sidst opdateret 20/7/2019

3 kommentarer til “TDC test hastighed internet :)”

Hey,

Fint indlæg, og ja jeg bruger også hastighedstest rimelig flittigt, når jeg gerne vil se hvor hurtig min eller mine bekendtes forbindelser er… En anden side jeg har opdaget, som jeg synes er rimelig god, er www.tjek-internetpriser.dk – De er ret gode til at holde deres priser opdaterede synes jeg 🙂

– Håber at andre kan bruge det…

Vh. Aviator

Tak for linket, Aviator. Dén side skal du nok få succes med:) Altså hvis du ikke allerede har scoret på den. Fedt!

Hej Marcus,

Det betyder sindsygt meget for mig at du skriver, som du gør! 🙂 Siden er helt 100% ny, så vi har til dd. fået ca. 0% success… Men det kommer nok, håber jeg? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.