Kategorier
Hosting

Hosting – Derfor styrer One.com

Gennem tiden har jeg prøvet med flere forskellige webhoteller til mine hjemmesider. Derfor har jeg også haft mulighed for at reflektere lidt over fordele og ulemper ved de forskellige løsninger.

Skulle jeg pege på en hosting-udbyder som den bedste, ville jeg sige One.com – Her følger et par begrundelser ud fra en rent subjektiv betragtning:

1) Systemet er super brugervenligt, nemt at finde rundt i og med lækkert design (det sidste burde måske ikke betyde så meget, men alligevel…). Skal man fx se på statistikken over trafik og hits, er det meget nemt at finde.

2) Supporten – Man kan nemt og hurtigt komme i kontakt med folkene bag webhotellet.

3) Det er super nemt at opgradere, hvis man vil have en større pakke.

4) Systemet er hele tiden opdateret med nyeste teknologi.

5) Prisen.

6) Oppetiden er helt perfekt.

Faktisk er oppetiden blevet målt til 99,99% over 979 dage.

På deres side med kundeudtalelser kan man virkeligt se, at de har gjort deres arbejde godt. Det er nok ikke for ingenting, at dette webhotel har i nærheden af 1 million webhoteller online.

På andre hoteller har jeg oplevet irriterende ting, fx mails med “vi ændrer lige dit og dat, vi skal nok sende dig nyt kodeord osv., når vi er færdige” eller problemer med oppetiden for slet ikke at nævne fejlfaktureringer.

Hvis man vil lave gode sites, er det vigtigt, at der ikke er for meget teknisk bøvl. For det ødelægger kreativiteten og lysten til at arbejde med området.

Af Marcus

Sidst opdateret 20/7/2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

ring