Langsom pc – giv den old school look og kør hurtigere!

Windows bruger en masse hukommelse på at gøre dets udseende så godt som muligt, blandt andet med små animerede finesser og flot grafisk design.

Hvis du er nærmest ligeglad med din computers udseende og bare gerne vil have den til at køre så hurtigt som muligt, så kan du lave det om på følgende måde:

Højreklik på Denne computer (Nogle steder hedder den bare Computer, i Windows 7 skal du klikke Start nederst til venstre og højreklikke på Computer).

Vælg Egenskaber (altså når du har højreklikket på Computer). Og vælg så Avancerede Systemindstillinger. Vælg fanen “Avanceret”. Under Ydeevne vælger du knappen Indstillinger.

Vælg Juster til den bedste ydelse og Ok.

Nu kan du se, at dit design ikke er så flot som før. Men pc’en bliver hurtigere.

Emne: Langsom computer

3 tanker om “Langsom pc – giv den old school look og kør hurtigere!

  1. Det er da på sin vis meget smart, hvis man ikke går op i computerens udseende.. Men man burde da efterhånden kunne få rigtig hurtige computere, som samtidig har et flot udseende?

  2. Er helt enig med Jesper, de fleste computere er vel så hurtige i dag at det ikke betyder noget. Men okay hvis man har en gammel computer er det jo et fint trick.

  3. Sjovt 🙂 Jeg har før brugt dette trick, men er enig med Jesper og Michael. Det skulle da lige være af nostalgiske årsager, at man skulle gå tilbage til det simple udseende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *