Facebook dk – Se folks bommerter på Facebook :)

Ved næste login på Facebook bør nogle nok tænke sig om en ekstra gang, før de begynder at skrive.

På BT samlede de for noget tid siden nogle af de værste Facebook dk bommerter.

De tæller fx mænds oplysninger om, hvordan (og fra hvem) de har fået kønssygdomme og folk, der fortæller, at de har været ude at købe julegaver, men lige bliver mindet om, at de har været sygemeldt fra arbejde hele dagen.

Her er én af de bedste: På en fyrs væg står, at han ikke længere er i forhold, men single. En anden fyr skriver som kommentar, at det er godt, at han endeligt er sluppet af med “den so” osv. Men den første fyr svarer, at de stadig er sammen. Han ændrede blot status for sjov, fordi kæresten ikke ville lave pandekager til ham.

Og så har man jo også hørt om dem, som er blevet afsløret i socialt bedrageri, fordi de har fortalt lidt for meget om sig selv på nettet. I november i 2010 skrev Nordjyske. dk fx om personer, som er registrerede som enlige, selvom Facebook tydeligt viser, at de bor sammen med én.

facebook dk

Når man googler Facebook mistakes og lignende, kommer der en hel del meget interessante sider, som altså ikke kun viser Facebook dk fejl. Det hele er god lærdom for dem, som bruger det sociale medie meget. Pointen er: Tænk dig om en ekstra gang, før du trykker login ind og skriver.

Her kan du se dem alle: http://www.bt.dk/nyheder/se-de-sjove-danske-facebook-bommerter

Eller måske har du nogle gode eksempler på bommerter. Læg en besked.

Kvindes Facebook-besked: Nå så fik jeg klaret alle julegaveindkøb, dejligt:)

Hendes chef: Var du ikke sygemeldt i dag?

.
Info:
I Danmark er antallet af Facebook-profiler ved at nærme sig 3 mio. I USA er det ca. 150.000.000. Se fx checkfacebook.com. Jeg vil gætte på, at en stor del af dem ikke er aktive brugere, og nogle har måske lavet forskellige “useriøse” Facebook-profiler, fx til hunden eller fiktive personer. Dette understøttes også af andre kilder, som hævder, at DK har ca. 30 % brugere i landet. Hvis man blot måler på antallet af profiler, bliver procenten selvfølgeligt højere. Danmark ligger højt oppe på listen, når det gælder antal brugere pr. indbygger. Men vi bliver klart overgået af lande som USA og England.

Kan man blive afhængig af Facebook?
University of Chicago har undersøgt spørgsmålet og nåede frem til, at for nogle mennesker kan det være sværere at kvitte Facebook end at kvitte smøger og alkohol.

Ca. 1 ud af fem kvinder vil hellere undvære sex end Facebook. Denne undersøgelse er beskrevet flere steder, fx på NBC og Cosmopolitan. Der var over 2.000 deltagere. Det skal lige siges, at deltagerne blev spurgt, om de i én uge ville opgive Facebook eller det frække.

Vidste du…!

 • At Facebooks første webdesign indeholdt et billede af skuespilleren Al Pacino.
 • At Disneyland har rekord, når det kommer til Facebook-check in.
 • At 48 % af brugere mellem 18 og 34 tjekker deres Face lige efter at de er stået op. Hele 28 % af denne aldersgruppe tjekker den, før de er stået ud af sengen.
 • Før “Like-knappen” blev opfundet, blev det foreslået, at den skulle hedde “Awesome-button”.

  .

 • 5 tanker om “Facebook dk – Se folks bommerter på Facebook :)

  1. Ha ha jo kender vi efterhånden ikke alle nogen der har skrevet lidt for meget om dem selv på FB.
   Men aligevel utroligt at folk ikke tænker sig bedre om nogen gange. .

  2. Ordet er frit i Danmark.
   Gør nu ikke folk dummere end de er.
   Lad da folk selv om hvad de vil skrive.

   Hvorledes skal man skrive,er der en etik der bestemmer hvad man må skrive.

   mvh.

   Tommy Junge

   Og her er min mail,helt frit.

   tommyjunge@hotmail.com

  3. Wow, forstår jeg den sidste facebook bommert rigtigt? Altså han glæder sig over at hun har skrevet i sin profil at hun er single – og så fortæller hun at kæresten døde for lang tid siden pga. et biluheld – og at hun kun lige har ændret profilen til single?

   Damn en bommert – lol:)

  4. Her er 3 grunde til at facebook er bunden:

   Facebookere viser ikke deres sande jeg men en finpudset udgave

   Nogle mennesker kommer til at føle sig som tabere fordi de andre profiler ser så perfekte ud…

   Facebook tager copyright over alle dine billeder, ja over alt hvad du lægger ud

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *