Lav din egen hjemmeside med html. Bedste guide på nettet!

En af de sektioner på Computer@ben, som har fået lidt ekstra trafik den seneste tid, er de tidligere lidt oversete sider om emnet “Lav din egen hjemmeside”.

Én af dem handler om html koder. Her kan du – helt fra bundet – få at vide, hvordan du laver din egen hjemmeside. Måske påtænker du at lave en hjemmeside om transportbure til hunde. Eller én om hundetrimmere. Hvis du i dén sammenhæng vil lave en god webshop, er der ikke nogen grund til at arbejde med html. Du skal have nogen andre systemer, som kan mere. Fx WordPress.

Da interessen langt fra synes at falde (det ser man også på Google Keyword Tool), vil der inden for nærmeste fremtid komme flere indlæg om emnet.

html koder gratis

værksted tilbud priser sammenlign

Transportbure til hunde

4 tanker om “Lav din egen hjemmeside med html. Bedste guide på nettet!

 1. Ja, jeg har lært meget om emnet ved at bruge netop dén side.

  Jeg tror dog, at mange har svært ved at forstå, hvordan man efterfølgende uploader de html-filer, som de har lavet, således at de får siden op online. Her på siden har jeg en guide til emnet (brug søgefunktionen øverst) – og den skal nok uddybes lidt i fremtiden.
  Tak for din kommentar:)

 2. Det kan godt være det bare er mig der ikke kan finde jeres, men vil rigtig gerne i kontakt med personen bag denne side.

  Det drejer sig om at jeg gerne vil linke til gode guides angående en langsom computer.

  Håber beskeden når frem. Hilsen Jacob.

 3. Hej Jacob

  Tak for din besked.

  Skriv til info@computeraben.dk

  Eller besøg marcusjanby.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10. januar 2011 Should be replaced with by the below code.