Hvordan gør jeg min computer hurtigere?

Dét spørgemål er dukket op et par gange på Computer@bens e-mail-adresse, som ellers ikke er nem at finde på siden.

Svaret på spørgsmålet er helt enkelt: Kig i menuen øverst til højre (Kategorier), hvor vi samlet gode råd, der på helt enkel vis kan besvare spørgsmålet “hvordan gør man sin computer hurtigere?”.

Der er ingen grund til at spilde tid på en langsom computer. Uanset om du handler hundeartikler på nettet eller bare ser Youtube-film, så skal det virke hele tiden. Og det er faktisk slet ikke svært at ændre pc’en til det bedre, når den er blevet langsom. Mange tror, at det ikke kan lade sig gøre at ende med en sløv maskine, når bare man har en super ny pc med masser af hukommelse, en fed processer osv. Men med tiden kan de alligevel blive langsomme. Der kan være tale om problemer med virus, malware, alt for meget rod på maskinen osv. Med rådene ude til højre løser du hurtigt problemet og får også en henvisning til et gratis program, som hurtigt kan tage mange af problemerne, uden at du behøver tænke for meget over, hvad der foregår.

Computer hurtigere…

Og det gode er så: At nogle af vores brugere har indsendt kommentarer i bloggen, hvor de fortæller om deres erfaringer. Så spørgsmålet “hvordan gør jeg…” bliver altså besvaret af flere forskellige, som har erfaringer, de gerne vil dele ud af.

Langsom computer

Se også mere om transportbure til hunde. Siden her indeholder info om emnet plus et relevant link til en god side Transportbure hunde

5 tanker om “Hvordan gør jeg min computer hurtigere?

 1. Jeg har faktisk brugt programmet Ncleaner med pæn succes. Jeg har i hvert fald haft mærktbart bedre hastighed efter en oprydning med dette på en pc der har været blevet lidt tung, så prøv at downloade dette og test det af.

 2. Jeg kan stærk anbefale IObit Toolbox. Det er helt gratis, og et (mildt sagt) verdensklasse værktøj, til at gøre ens computer hurtigere.

  Du/i kan se en video om det her:

  http://www.youtube.com/watch?v=GYOsuRwspBw

 3. Jeg bruger 2 software som rydder lidt op på min computer.

  1. Advanced SystemCare 12 <- Avanceret
  2. Ccleaner <- simpel

  Begge programmer kan bruges gratis men findes også i betalt form så man får lidt mere for pengene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *