Kategorier
Gør din pc lynhurtig

Langsom pc? Frigør plads og flere råd om langsomme pc’er

Pc’en kan blive hurtigere ved at frigøre plads på C-drevet

Sådan gør du…

Windows er udstyret med funktioner, der gør det meget nemt at frigøre plads på harddisken og dermed bekæmpe problemer med langsom pc.

I Windows XP vælger du Start, Indstillinger, Kontrolpanel og så Ydelse og vedligeholdelse. Her vil du ofte kunne slette flere gigabytes!! Fx er papirkurven ofte fyldt med ligegyldige filer. Men husk selvfølgeligt at tjekke, hvad det er, der bliver slettet. Det ses på en liste, før man vælger at slette.

Bemærk også, at du i sektionen Ydelse og vedligeholdelse kan vælge muligheden “Arranger harddiskens elementer på en anden måde for at få programmer til at køre hurtigere”. Denne funktion laver en såkaldt defragmentering. Læs mere om det her: Defragmentering.

Tak, fordi du bruger Computeraben.dk

Se flere råd til bekæmpelse af langsomme pc’er i kategorien “Langsom pc”.

Langsom computer

Af Marcus

Sidst opdateret 20/7/2019

5 kommentarer til “Langsom pc? Frigør plads og flere råd om langsomme pc’er”

@Sanne
Jamen Vista har netop fået meget kritik for sin langsomhed. Jeg anbefaler at man bruger windows xp eller anskaffer windows 7. – Og det er jeg nok ikke dne eneste der mener;)
Faktisk er xp jo helt fint lige nu…

Jeg er selv bruger at Windows Vista og kæmper også selv med en langsom PC. Jeg er efterhånden kommet så langt, at der ikke er anden udvej end at købe Windows 7 og så håbe det bliver bedre.

Jeg har for længst skiftet fra Vista til 7 – det er meget bedre. Men nogle gange synes jeg bare at den stadig er for langsom.

Er det fordi man bare er nødt til at skift pc p å et tidspunk, og forresten: Er det bedre med en MAc??

Ja, Mac er meget bedre. Når du skifter til Mac, vil du undre dig over, at du nogensinde har kunnet bruge almindelig pc. Det sidste er noget skrammel der hele tiden får virus for slet ikke at tale om brugervenligheden, den er en joke ift. mac.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

ring