Kategorier
Bliv ekspert til Word

PDF til Word, Konvertér PDF til Word

PDF kan hurtigt konverteres til Word

Det har længe været en nem sag at konvertere fra Word til PDF. Men den omvendte bevægelse kan være lidt sværere.

PDF til Word kan gøres med software, som kan købes online for et rimeligt beløb. Men der findes også en del online tjeneste, som kan lave konverteringen.

Problemet er, at en hel del af dem er irriterende. Det er de, fordi de opstiller en masse krav. Fx var jeg inde på en side, som konverterede helt uden problemer. Men da jeg ville konvertere igen, fik jeg at vide, at man skal vente 30 minutter, før den er klar igen. Man kan selvfølgeligt slippe for ventetiden ved at betale. Mit kreditkort kom ikke frem.

Andre steder er det som antydet sådan, at man skal betale ved indgangen. Her kom mit kreditkort heller ikke frem.

Men siden http://www.pdftoword.com/ ser ud til at gøre det helt gratis, fint og hurtigt og uden ventetid. Man skal give sin e-mail. Og indtil videre ser det ikke ud til, at de spammer (jeg vil dog ikke give nogen garanti, så brug evt. en e-mail-adresse, som ikke er vigtig). Det færdige dokument sendes til din mail. Husk at tjekke spamfilteret.

PDF til Word

PDF-dokumenter er jo udmærkede. Det er bare lidt irriterende, at man ikke kan ændre i dem. Det er jo ligesom det, der er fordelen (eller én af fordelene) ved at arbejde digitalt, ja, i det hele taget at bruge en pc.

Ulempen er selvfølgeligt, at andre kan begynde at lave digitale konverteringer af de dokumenter, som man netop ikke ville have, at folk skulle have mulighed for at ændre.

Af Marcus

Sidst opdateret 20/7/2019

2 kommentarer til “PDF til Word, Konvertér PDF til Word”

Godt tip – har flere gange stået i situationen, uden egentlig at have forsøgt andet end den klassiske med at markere teksten i pdf’en og derefter copy/paste over i word. Men den hjemmeside der skal da lige testes, den gør det nok en del bedre med bl.a. linjeskift osv, som copy/paste ikke er alt for god til at håndtere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

ring