Kategorier
Lidt af hvert

Transportbur køb online og få fortrydelsesret

Godkendte bure til hunde

Når man tager hunden med i bilen, må sikkerheden vel siges at være det vigtigste. Derfor er et transportbur til vovsen en god idé. Det er langt mere sikkert af flere grunde. Det sørger for, at den firbenede ikke render rundt og forstyrrer chaufføren eller andre i bilen. Et transportbur er også mere sikkert i tilfælde af uheld.

Burene er ikke dyre – ikke nødvendigvis. Typer af stål kan fås til et par hundrede kroner. Priserne er i øvrigt overraskende lave, når man ser efter brugte produkter. Og de er gode som nye, de fleste i hvert fald.

www

MEN DER ER OGSÅ ANDRE FORDELE VED AT VÆLGE BUR I BILEN.
Det er nemmere at holde bilen ren, når den firbenede ikke render frit rundt. Når en hund hopper i søen og efterfølgende ind på bagsædet, så får du en stank, som aldrig går væk.

Lave transportbur selv

En anden mulighed er at lave en gør det selv løsning. Med lidt krydsfiner og et par timers arbejde kan du lave dit transportbur, lige som du synes i henseende til størrelse og former. Der findes diverse guides på nettet, som kan vise, hvordan man kommer i gang.

Dog kan man diskutere, om det giver mening at bruge tid på at lave et hundebur til bilen selv. For mange af burene, fx stålburene, koster ikke ret meget. Hvis du kan købe det for 3-400 kroner, giver det måske ikke meget mening at købe materialer og herefter bruge et par timer på at få det banket sammen. Det skulle da lige være, hvis du går meget op i, at målene skal være præcis, som du vil have dem.

Der er mange fordele ved at shoppe online. For det første er der udvalget. Det er meget mere omfattende, end når man handler i fysiske butikker. Desuden har du en god fortrydelsesret, når du handler online. Den er bedre end i de andre tilfælde.
transportbur hund

Af Marcus

Sidst opdateret 20/7/2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

ring