SEO-LEX – gratis bog om seo

Thomas Rosenstands bog SEO-LEX bygger på 10 års erfaring med seo, og der skal således ikke være nogen tvivl om, at denne e-tekst bugner af brugbar viden (her taler jeg om den gratis version, som du kan downloade her).

Selv har jeg fået bedre placeringer på flere sider ved at følge nogle af de mange gode råd.

Der er ny viden for dem, som har grundlæggende erfaring med seo, men helt sikkert også for dem, som allerede har studeret emnet i længere tid.

Som eksempel på et effektivt råd kan jeg nævne begrebet ‘søgeordskannibalisme’, et begreb, som handler om, hvad du skriver i din ankertekst (linktekst) på din side. Hvis din hovedside handler om fx “røde roser”, så er det en god idé, hvis linket til hovedsiden har teksten “røde roser” i stedet for bare “Hjem” eller “Forside”. For så linker alle dine undersider til hovedsiden med det helt rigtige ord. Det hjælper søgemaskinen til at forstå, hvor der er mest info om emnet.

Af samme grund er det – i det nævnte tilfælde – ikke godt, hvis du på hovedsiden linker til undersider med teksten “røde roser”, for så bliver søgemaskinen i tvivl om, hvilken side der mest handler om røde roser.

Dette var blot et enkelt eksempel på, hvordan man kan lære mere om seo. Jeg kunne nævne mange flere.

Hele vejen igennem bliver man som læser guidet med et letforståeligt og eksakt sprog.

Det store spørgsmål er så, hvilke begrundelser der er for at vælge købeudgaven. For kan den give endnu mere end den gratis udgave?

Se bogen her

Tilbage til Søgemaskineoptimering

En tanke om “SEO-LEX – gratis bog om seo

  1. Tak for de pæne ord. Light udgaven er kun en skygge af den fulde udgave, kan jeg love dig. Der er mere end dobbelt så mange ord i den fulde udgave, mange flere emner og fem lydfiler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *