8 tanker om “Seo – nu også som lyd

 1. Nu skriver du hos drengene fra Concept-I, men så vidt jeg jeg ved, så har Rosenstand været så smart at han er den eneste hane i hønsegården. 😉

 2. Tak for oplysningen, Bachmann:-)

  Jo, jeg husker faktisk godt, at der var en del piger derinde tidligere. Det er jo sådan en hjemmeside, man ikke kan lade være med at tjekke hele tiden.

  Jeg håber ikke, de bliver sure over dine gårdrelaterede metaforer. Men hvad… måske ser de slet ikke min beskedne side.

 3. Selvfølgelig ser vi det – jeg har da sørget for at blive varskoet om alt, hvor vi nævnes på nettet 😉

  Jep – jeg sidder i et østrogent helvede og paradis på én gang! Særligt en uge hver måned er slem… Resten er skønt!

 4. Det må være en super arbejdsplads, altså lige bortset fra den der periode.

  Jeg er gl@d for at se, at internetguruer som Bachmann og Rosenstand benytter min uanselige side. Tænk, hvis jeg også fik besøg af deMib, nej… Han ser nok slet ikke min lille side…

  Men hvis jeg lige skulle starte et emne her, så kunne jeg tage udgangspunkt i en debat, som jeg fik i gang på Amino: Burde vi ikke holde op med at skrive til søgemaskiner og i stedet skrive til mennesker?? Diskussionen ligger her http://www.amino.dk/forums/t/41980.aspx?PageIndex=2

  Nogle vil jo mene, at seo’en blot gør indholdet på nettet ringere. Eller er det forkert?

 5. Jo – skriv bare til mennesker udelukkende. Og mens du gør det, vil andre skrive til BÅDE mennesker og søgemaskiner og tjene kassen på det. Kortere kan det næppe siges – for så længe søgemaskinerne kan listes og lokkes med den rette semantik, er det sådan, begavet markedsføring udføres.

  Idealer er skønne og smukke – men de er er sjældent gangbar valuta hos købmanden. Det er søgemaskinerne, der sætter dagsordenen – ikke SEO’erne. Det synes mange at glemme 😉

 6. Jeg kom lige til at fokusere på din formulering “så længe (!) søgemaskinerne kan listes og lokkes…”.

  Betyder det, at du forestiller dig en eller anden fremtidig forandring inden for søgeoptimering? En forandring, hvor det semantiske måske ikke vil spille helt så stor en rolle som andre faktorer, fx brugerens oplevelse og eventuelle vurdering af siderne?

 7. Ja – det ved jeg sker! Måling af forbrugt tid på en side, konvertering etc. vil indgå MEGET mere, end det gør nu i fremtiden. Og i bund og grund er det jo godt for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *