Smykker til mænd hitter på nettet! 2017

annonce

Det er for længst blevet moderne med smykker til mænd.

Store modefirmaer som Mads Nørgaard, H&M og mange andre har for efterhånden flere år siden opdaget, at vi ikke ser noget fimset eller forkert ved herresmykker. De glitrende guldringe og sølvblanke øreringe ses på flere og flere mænd.

Tidligere var det nærmest forbeholdt de store stjerne som Ronaldo, David Beckham og herhjemme fx Nick og Jay. Men i dag ses guldringene oftere og oftere i det almindelige gadebillede. Også hos de mænd, som nærmest for få måneder sagde, at smykker kun er for kvinder og feminine mænd. Eller hvordan det nu er, man siger det;)

Guldkæder, øreringe i sølv og smarte læderarmbånd fra Chanti pryder gadelivet, og det virker næsten, som om mændene konkurrerer med kvinderne om at have flest smykker på kroppen.

Ikke kun de unge

At herresmykker er kommet frem er ikke den helst store nyhed. Det er det derimod, når man kan konstatere, at selv 50-årige vil være med på moden. På direktionsgangene flasher selv jakkesætklædte chefer deres nye Hilfiger-læderarmbånd. Og deres kærester har for længst opdaget gaveidéer, som tidligere var utænkelige.

Butikker med herresmykker (annoncer):

Marjoe.dk>>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7. oktober 2017 Should be replaced with by the below code.