Fordelen ved e-handel

Man hører stadig mange sige, at handel i den fysiske butik virker mere rigtigt og betryggende. Men hvorfor egentlig det?

Når du handler online, har du mindst 14 dages fortrydelsesret. Desuden er det nemt at undersøge webshoppes omdømme på nettet. En google-søgning plejer at være nok.

Lad os tage et konkret eksempel. Vi skal købe et transportbur til hund. Efter en søgning ser vi en lang række resultater. Sådan kan man undersøge dem:

1) Har butikken en rimelig vurdering på Trustpilot?
2) Er det gode kontaktmuligheder?
3) Hvad sker der, når man googler firmanavnet (hvis noget er blevet snydt, skal det nok stå et sted).
4) Hvordan er priserne i sammenligning med andre butikker. Fx kan vores transportbur koste 1000 kr. det ene sted, og hvilke priser har de så for noget tilsvarende i andre webshops?
5) Er butikken e-mærket? En butik kan være helt fin uden e-mærke, men med mærket er du sikker på, at shoppen er blevet kontrolleret af uafhængige instanser.

Transportbur hund

Ud over de nævnte forhold vil jeg også anbefale, at man kigger på leveringsbetingelserne. Hvad koster det at sende varen? Er der fri fragt ved køb for x antal kroner.

Det er desuden godt, når butikken har klare beskrivelser af produkterne. Lad os igen se på eksemplet med transportburene. Får jeg at vide, hvilke materialer de er lavet af? Fx aluminium, stål eller plastik. For jeg nok at vide om størrelsen? Hvis jeg skal bruge det i en Peugeot 308 sw, er det rart at kunne sammenligne denne bils mål med burets. Størrelsen er vigtig at få klar viden om. Mange transportbure er delt op i small, medium og large samt ekstra large. Mange butikker skriver os, hvilke hunderacer det pågældende bur passer til. På den måde kommer du ikke hjem med et transportbur til labrador, når du skal bruge et til en gravhund.

Man kan også ringe eller maile butikken. Nogle har også online chat. Det sidste har jeg selv benyttet mig af.

værksted tilbud priser sammenlign

Transportbure til hunde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

26. juli 2017 Should be replaced with by the below code.