Facebook hacker smidt i fængselOtte måneder i fængsel for at hacke sig ind på Facebook.

Det var tidligere på året konsekvensen for en 26-årig hacker, som hævdede, at han blot ville hjælpe Facebook. Hjælpe Facebook? Ja, han hævdede, at han ved at hacke systemet kunne oplyse det sociale netværk om mulige huller i deres sikkerhed. Han hævdede i øvrigt at have gjort det samme med Yahoo.

Det lykkedes bl.a. hackeren at få adgang til en Facebook ansats profil, mens denne var på ferie.

Kilder:

http://www.dailytech.com/Facebook+Hacker+Gets+Eight+Months+in+Jail/article24043.htmPlease follow and like us:
0

En tanke om “Facebook hacker smidt i fængsel

  1. der er en hassan jawad der bliver ved med at hacket min datters facebook profil.. men denne gang er det ikke kun hans kode men også hendes email han har lavet om, så vi kan simpelthen ikke få den åbnet igen,, er der en løsning på det ?
    venligst rosenkilde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *