Kontakt Facebook Danmark Support – Afdød person

Jo, man kan godt kontakte Facebook Danmark – i nogle særlige tilfælde.

Hvis vi fx forestiller os, at en afdød persons Facebook-profil stadig eksisterer, og familien gerne vil spørge Facebook Danmark, om profilen ikke bør ændres eller slettes.

I dette tilfælde vil Facebook normalt gøre den afdøde persons profil til et såkaldt mindesmærke (hvis der altså er nogen, som beder om det). Mindesmærke betyder, at profilen ikke forsvinder, men ændres til mindesmærkeprofil. Familien ansøger ved at udfylde denne formular. Som man kan se, giver formularen ikke mulighed for andet end at ændre profilen til mindesmærkeprofil.

Men som de skriver nederst under overskriften “Hvordan rapporterer jeg en afdød bruger eller en konto, der skal gøres til et mindesmærke?“, kan man også bede om at få den helt slettet. Men det link, som man skal klikke på for at komme videre og få slettet en afdøds profil virker ikke!

Datatilsynet kan også hjælpe

Datatilsynet har lavet en artikel, som hjælper dig med at kontakte Facebook, fx i tilfælde af, at du skal slette profilen for en afdød person. Se side her. Datatilsynet skriver også, at man kan kontakte dem, altså tilsyner, for at bede om hjælp. For det er ikke altid let at komme i kontakt med Facebook, som siges at have ca. 1 milliard (!) brugere.

Vidste du…

 • At mere end 30 millioner Facebook-profiler tilhører afdøde personer (technorati.com).
 • At der er mulighed for at lave en såkaldt “memorial profile”, dvs. en profil til minde om en afdød person.
 • At der er lavet en applikation, som giver Facebook-brugere mulighed for at poste, efter at de er døde. App’en hedder If I Die, og den virker således, at man skal vælge tre venner, som skal afgøre, om indholdet (som man så laver på et tidspunkt før sin død) skal ud på profilen.
 • At programmørerne bag Facebook længe diskuterede, om like-knappen skulle indeholde ordet “like” eller ordet “awesome”.
 • At en ræv sjældent bliver mere end 10 år gammel.
 • At du kan købe transportbure til hunde på flere Facebook-grupper. Du kan også købe dem her: transportbure hunde

42 tanker om “Kontakt Facebook Danmark Support – Afdød person

 1. Jeg har haft en gammel profil inde på facebook, som jeg deativeret, men den er blevet hacket da min computer er blevet stjålet, og vil nu gerne ha den bliver helt slettet. da jeg ikke vil har en profil i mit navn som andre bruger.

  så mit spørgsmål er, hvordan den bliver slettet. helt !

 2. Er der nogen der kan hjælpe mig min facebook profil er blevet spærret de siger at jeg ikke er den jeg udgiver mig for at være og det er jeg de hat så sendt mig en kode på mit gamle nummer og fordi jeg lige har fået nyt nummer har jeg ikke fået det skiftet så er i ikke søde at hjælpe mig jeg har alt liggende på den profil billeder af familie venner og at min søn… Med venlig hilsen Jannie Borch Rasmussen

 3. Er der nogen som kan hjælpe???
  Jeg fik en notifikation om, at der måske var en som havde hacket min side. Jeg gik så efter at få nulstillet min adgangskode, og der skulle så vælges tre venner, som så skulle modtage hver sin kode, som jeg så skulle modtages telefonisk. Men den sidste ville ikke åbne linket, da hun var sikker på, at det var nogle som ville hacke hendes konto.
  Jeg skrev så tilbage på den mail, som jeg modtog fra FB, men ingen reaktion. Så prøvede jeg at skrive på min side gennem min søns profil og fik nogle reaktioner. En skrev at jeg skulle skrive til kontakt@thomasbigum.dk, og det prøvede jeg, men der har jeg heller ikke hørt noget….. På min profil er der mange billeder af mine børn, som jeg er vild ked af at miste… Kan I ikke nok hjælpe mig????
  Med venlig hilsen
  Gitte Houmann

 4. Hej igen,
  jeg skrev ovenstående, men var kommet til at trykke .dk i stedet for .com i min email, så jeg håber det kan laves om….
  Med venlig hilsen
  Gitte Houmann

 5. Hej alle
  er der nogen af jer, som ved hvad man ellers kan gør, Jeg har valgt der hvor der står hvem kan finde mig . søgemaskine feltet, men man kan søge mig via søgningsfeltet ..
  vær sød og hjælpe mig ..

 6. Har valgt Nej * Men man kan stadig finde mig via søgningsfeltet. vil ikke have at andre skal kunne se min profil osv.

 7. Til facebook – teamet.
  Odense Blomsterfestival står opført flere gange på facebook. Jeg vil gerne høre hvorvidt I kan slette disse sider, da jeg ikke kan komme ind og redigere i dem, da det er en markedsføringsmand der har oprettet profilen. Jeg har prøvet at få ændret så jeg får profilen – men syntes så, at den knyttes til min egen personlige profil i stedet for. Jeg vil gerne kunne lave en helt ny hjemmeside så jeg vil høre om I ikke godt vil slette de hjemmesider der begynder med Odense Blomsterfestival. Jeg har bemyndigelse til på vegne af Odense Blomsterfestival at få det gjort. Med venlig hilsen
  Linda Hansen, sekretariatsleder Odense Blosmterfestival

 8. Jeg har brug for hjælp mig med noget. Jeg kunne godt tænke mig
  At jeg kommer tilbage til Facebook
  Stor kram Julie Larsen.:D:)

 9. Hej Facebook
  Jeg har et problem som administrator af en side/gruppe.Vi har en der skriver begivenheder ind på denne side/gruppe.Hun er så blevet uvenner med et par stykker af dem som også er medlemmer på siden/gruppen,som hun så har blokeret på sin egen profil og samtidig også fået andre til det samme.Nu kommer de mennesker selvfølgelig til mig som administrator af siden/gruppen og klager deres nød,forståeligt nok,for som der står at alle kommentarer er åbne for alle medlemmer af siden/gruppen.
  Da jeg kiggede på deres version af siden/gruppen,så kunne ikke se begivenheden og kun en af kommentarerne selvom der var 7,og det kan sgu da ikke være rigtigt at man kan slæbe blokeringer med over i åbne grupper.

  Mvh. Kim

 10. Hej.. Vil gerne have i sletter min gamle fb profil da min eks styre den og ligger billeder ind som er ubehagelige.. Please hjælp mig venlig hilsen Helena

 11. Hej. Jeg vil rigtig gerne have hjælp til min facebook. Det er sådan at min instagram
  Profil burde være koblet sammen med min facebook, da jeg flere gange har slået billeder op fra Insta til facebook.. Men nu kan jeg ikke komme på min insta og kan ikke ændre mit password, da dette kun kan gøre via min facebook, (mail virker ikke). Problemet er at den siger de ikke er forbundet, men det ved jeg de er! Håber virkelig i kan hjælpe, da jeg er ude og rejse og folk følger med via insta og facebook, og billederne er bare flotte når de er redigeret en smule

  Mvh Helene

 12. Jeg har fået ansvaret for GANGFORENINGEN BORNHOLM, men har ikke fået rettigheder,
  så jeg kan ikke modtage nye venner eller åbne siden for alle. Administrator af siden er ikke kendt. (administratoren er muligvis, afgået ved døden)
  Så hjælp ønskes til at komme ind, evt kan i oplyse navnet på administratoren.
  (siden er oprettet 27 december 2011)
  Med venlig hilsen
  Alex

 13. Alex, jeg tror du skal kontakte Facebook og ikke denne vidunderlige side med navnet Computeraben.dk:) Ha’ en fantastisk påske…

 14. Til ca. halvdelen af Jer: I skal kontakte Facebook og ikke denne side. De to ting har ikke noget med hinanden at gære

 15. Hej computeraben.dk
  Jeg ved ikke om det her er et “særligt tilfælde” men jeg har brug for hjælp med hensyn til annonceringer i forhold til blogs og sider på facebook.. Da jeg har en side, er der nogle stykker som tit spørger om vi vil annoncere for dem…
  Og hvis vi annoncere for dem for vi “penge” men jeg ved ikke om vi må modtage penge da vi har “tjent” dem igennem facebook… Håbet i kan hjælpe:)

  Mvh. Jeppe

 16. hej jeg ønsked at min fetter keld hansen profil på facebook bliver slette nu da keld hansen er død igår kl 06 kelds adrsse er sangjørnsdergvej 2. 6400 sønderborg i kan kontake mig på telfon nr 22805624 hilsen leif hansen ps er i familer med keld hansen avd død

 17. Jeg rensede min mors computer for virus og skulle lokke på både hendes e-mail og facebook, da jeg fandt ud af at hun ikke kunne huske adgangskoden til nogen af delene. Jeg kunne ikke genoprette hendes e-mail, fordi hun ikke kunne huske svarene på sikkerhedsspørgsmålene. Nå men, mit spørgsmål er: Jeg har oprettet en ny facebook profil for min mor, hvordan sletter jeg den gamle?

 18. Facebook har lavet en enkelt guide til dette spørgsmål, altså hvordan man sletter en profil. Se den her: https://www.facebook.com/help/224562897555674

 19. Jeg forstår ikke hvorfor i så gerne vil slette afdøde personernes facebook??

  Lad dem da bare stå som et minde om personen. Eller hvad?

 20. Hi vil gerne have slettet facebook profilen Sydslesvigske Feriebørn Thy-Mors pr.dags dato der er fejl i opslaget. Der mangler et G i Sydslesvigske kan i sætte G ind eller hvad Gør jeg.

  Mvh Grethe Dragsbæk

 21. Hvis du er administrator på gruppen eller siden, bør der være en knap, der hedder “Indstillinger”. Her kan du ændre titel.

  Hvis det ikke kan lade sig gøre, så opret en ny gruppe.

  Hvis du endnu ikke har ret mange medlemmer af gruppen, så kan er det nok lettest bare at oprette en ny Facebook-gruppe. Det ville jeg nok gøre.

 22. Hvordan undersøger jeg, hvornår jeg har været inde på sider. Via søgefeltet på facebook og kan i undersøge min profil for vil gerne vide om de ting jeg har været inde på osv. ?

 23. Den funktion findes vist ikke på Facebook, og nu handler denne side jo mere om at kontakte Facebook, fx i sager med afdøde Face-brugere.

 24. HASTER !

  Facebook oplyste hertil torsdag den 13. november 2014, “at en person havde været inde på min Facebook side og at denne kunne oplyses via link på mailen ”

  Desværre har jeg fejlagtigt slettet Facebook mailen.

  Kan Facebook fremsende deres mail hertil igen.

 25. Hi,

  Jeg kunne ikke logge på min profil, grundet jeg ikke kunne huske min adgangskode, “lottepotte86@forum.dk” og har forsøgt mindst 20 gange, at nulstille min adgangskode. Min gamle mail, som var tilkoblet Facebook, eksisterer ikke længere, og jeg kan på ingen måde få adgang til post ved denne. Jeg har derfor, hver gang, indskrevet en alternativ e-mail adresse og valgt 3 venner. Jeg modtager ikke en mail og nulstilling! Pleas hjælp. Jeg har forsøgt at kontakte Facebook på alle mulige måder – helt forgæves.

  Håber virkelig at få noget hjælp. Om ikke andet om min profil, som også er conected med Tinder, kan blive slettet.

  Venlig hilsen

  Charlotte

 26. Hej Min datter har facebook og selvom hun har skiftet kode så mange gange er den blivet hacket og der bliver skrevet alt muligt som slet ikke passer.
  Hun er virkelig ked af det, og det er jeg også som mor 🙁
  Håber i kan hjælpe os.
  Mit Tlf nr er 26113515
  Venlig Hilsen
  Ayat’s mor

 27. Hej med jer. Jeg er i øjeblikket på ferie på Tenerife. Og nu kan jeg pludselig ikke åbne min facebookprofil. Det er lidt irriterende, da jeg gerne vil i kontakt med venner og familie mens jeg er på ferie. Jeg håber I kan hjælpe og åbne for profilen igen. Det er altså mig selv som er her i varmen. Nå ja OK regn har vi fået hver dag. Men stadig varmt og dejligt. Venligst hjælp mig. I kan kontakte mig på mail lbn51@live.dk eller på telefon +4561697385. Men normalt svarer jeg ikke ukendte numre, når jeg er udenlands. Indtal en besked og jeg ringer tilbage. Eller bedre endnu åben min profil igen. Tusind tak på forhånd. Jeg vil også gerne kunne spille lidt poker på profilen. Tak og venlig hilsen Leo Nydal

 28. Hej Leo
  Denne side handler om, hvordan man kan kontakte Facebook. Men dit problem bør du rette til Facebook og ikke denne side:)
  Kontakt dem ved at følge guiden.

 29. Hej
  Nogen der ved hvordan man sletter en Facebookprofil når man ikke kan huske hverken mail eller kode?

 30. Hej har desværr det problem jeg har slet min mail og da jeg ikke kan komme på min Facebook på grund af mail ved jeg ikke hvad jeg skal gør og min profil er lukke så andre ikke kan søge på den hvad kan jeg gør ?

 31. @Stefan
  Det er kun Facebook, der kan hjælpe dig med det. Dette indlæg handeler om at kontakte Facebook angående afdøde personer.
  Mvh

 32. Hej har kommet til at oprette to profiler på Facebook… vil høre om åbne den profil som har mail eesmira@sol.dk.. har en ny mail i dag som hedder eesmira92@gmail.com.. og slette den anden Facebook profil….

 33. Jeg har to gange nu oplevet at nogen skriver på min tidslinje og slår ting op på min profil og det er især når jeg ikke er logget ind på facebook

 34. Hej Heidi

  Det kan du ændre, hvis du vil. Klik Øverst til højre, og vælg Indstillinger.

  Tryk på Tidslinje og tagging. Se på “Hvem kan slå noget op på din tidslinje?”. Tryk på Rediger ude til højre.

  Resten giver vist sig selv.

  Bedste hilsner

 35. Min bruger bliver hacket på facebook og kan jeg ikke komme ind på den min bruger er gitzen1969@Gmail.com og jeg her en mere og den er beautyangel1969@gmail.com med venlig hilsen gitte Voss cpr 251069

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *