CV skabelon – Enkelt med Words skabeloner til CV’et

Download artiklen her: Download PDF

CV skabelon

Brug endelig ikke tid på at lave din egen skabelon til CV’et. Der er ingen grund til at spilde tid på at lave noget, som du lynhurtigt kan få Word til at lave for dig: CV skabelon.

Sådan gør du:

1) Tryk på “Office knappen” (den runde øverst til venstre).

2) Vælg “Ny”.

3) På listen til venstre finder du “CV’er”. Tryk på “CV’er”.

4) Nu kan du vælge de forskellige skabeloner i kategorierne “Grundlæggende”, “Jobbestemt” og “Situationsbestemt”. Vælg én, og tryk “Hent”. – Nu kan du udfylde den med dine egne data. Huske et billede – så kan de bedre huske dig.

Det første indtryk

Det er ansøgningen og CV’et, der giver det første indtryk af, hvem du er. Derfor er det et must, at begge dele er udført professionelt og enkelt. Med CV skabelonen i Word har du garanti for, at det kommer til at se seriøst og professionelt ud. Og så er der jo lige den fordel, at skabeloner i Word er gratis og kan bruges frit.

Se Asger og de langtidsledige

I programmet Asger og de langtidsledige kan du se, hvordan man får et job. Der er en god grundlæggende pointe i serien. Man er nødt til at begynde med et eller andet. Så kan man altid komme videre. Med to-tre års ledighed ser det ikke godt ud. Lederne på virksomhederne vil hellere have en aktiv søger. En aktiv søger har taget et eller andet i ventetiden til det rigtige job. Dét ser meget bedre ud på CV’et.

Der er andre gode pointer. Det er ikke altid samfundets skyld. Eller alle de andre. Du må gøre noget selv.

Du skal agere og ikke reagere.

Vidste du…!

 • At mange ledige bruger masser af tid på nettet. Her forsøger de at finde jobbet. Men en stor del af jobbene kommer aldrig ud på nettet.
 • At kun ca. 5 % finder jobbet gennem jobcentre!!
 • En meget stor del af de ledige får faktisk tilbudt job. Men de afviser dem.

  .


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

  captcha

  Please enter the CAPTCHA text